وبلاگ :
راه فضيلت
يادداشت :
راه عاشقي اين گونه است
نظرات :
15
خصوصي ،
113
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
جواب نويسنده به يك كاربر محترم
قسمت دوم پاسخ سوال ارتباط دختر و پسر:
حال به گوشه¬اي از پيامدهاي مسئله روابط آزاد در كشورهاي غربي بپردازيم. آنجا كه فكر ميكنيم، اين مشكلات براي آنها حل شده يا حساسيت نسبت به اين موضوع ندارند. اگر چه در آنجا اين مشكلات به جهت روابط آزاد بيش از حد، بسيار است، اما متاسفانه جامعه مانيزكم و بيش با بسياري از اين مشكلات روبرو است.
نظريات روانكاوي از جمله نظرية "هورناي" بر اين حقيقت تأكيد ميكند: "در اجتماعاتي كه روابط جنسي آزاد است، بسياري از احتياجات رواني، شكل تمايلات جنسي پيدا ميكند و به صورت عطش جنسي در ميآيد".
نشريه آمريكايي "ايدرز دايجست" دربارة روابط پيش از ازدواج دختران و پسران مينويسد: "هرساله 350 هزار دختر نوجوان امريكايي در سنين 15 تا 19 سال ـ دورة دبيرستان ـ به سبب ارتباطهاي نامشروع، آبستن شده و فرزندان غير قانوني خود را به دنيا ميآورند... اين دختران با رؤياهايي چون ازدواج با دوستان پسرشان، اتمام تحصيلات، شروع يك زندگي ايده آل و دست يابي به يك شغل مناسب، به اين ارتباط غير قانوني روي ميآورند. اما بسيار زود پردههاي سراب گونه اين اوهام به كنار رفته و واقعيت زندگي روي خود را نشان ميدهد و متأسفانه، اين بيداري درست در زماني به دست ميآيد كه اين دختران نوجوان ديگر شانسي براي برخورداري از يك زندگي سالم و ايده آل ندارند".
اين روزنامه در ادامه علت بروز اين نابهنجاريهاي جنسي را روابط آزاد دختر و پسر در مدارس دانسته، طي گفتگويي با تعدادي از اين دختران، به نقل از يكي از آنان مينويسد:
"اي كاش زمان به عقب بر ميگشت! اي كاش به عنوان عضوي از خانواده در ميان والدينم جاي داشتم. اي كاش هنگامي كه زمينههاي ايجاد يك ارتباط نامشروع برايم فراهم شده بود، كمي هم به زندگي آينده ام ميانديشيدم و اين گونه به پايان خط نميرسيدم".
در ذيل به برخي از آن آثار كه در نتيجة روابط آزاد دختر و پسر در جوامع غربي پيدا شده اشاره ميكنيم:
1ـ افزايش روابط جنسي نامشروع: تحقيق نشان ميدهد كه آمار روابط نامشروع جنسي كه ناشي از روابط آزاد دختر و پسر است، در امريكا و در تمامي جامعة اروپا رو به افزايش است، به گونه اي كه در سال 1993 در امريكا 50% روابط دختر و پسر به روابط جنسي تبديل شده است.
2ـ آبستنيهاي ناخواسته: آميزش جنسي نامشروع و افزايش آبستنيهاي غير رسمي و زود هنگام يكي ديگر از آثار شوم روابط آزاد دختر و پسر است. آندره ميشل در اين باره مينويسد: "بيش از چهل درصد زنان امريكايي كه پيش از بيست سالگي ازدواج ميكنند. به علت روابط آزاد پسر و دختر، قبل از ازدواج حامله هستند. در نروژ 90% دختراني كه در سن كمتر از هيجده سال ازدواج ميكنند، آبستن هستند و در سوئد و آلمان نيز همين مطلب صادق است".
3ـ ازدياد غير قابل كنترل آمار سقط جنين: متناسب با افزايش نرخ آبستنيهاي ناخواسته، آمار سقط جنين در كشورهاي غربي كه دختر و پسر پيش از ازدواج روابط آزاد دارند رو به تزايد است. از يك ميليون زن و دختر نوجواني كه هر ساله در امريكا به طور ناخواسته باردار ميشوند، 53% فرزندان خود را سقط ميكنند. اين درحالي است كه به علت برخي محدوديتها كه بعضي ايالات در مورد سقط جنين وضع كرده اند، اكثر سقطهاي جنين گزارش نميشود.
به ادعاي يك پزشك امريكايي كه در يكي از زايشگاههاي اين كشور مشغول بوده و در مورد مشكلات محل كار خود مقاله اي نوشته است، در حدود 47% از زايمانهاي تحت نظر وي مربوط به مواليد نامشروع بوده است. به ادعاي وي اكثر مواليد، مربوط به زنان پايين تر از بيست سال مربوط به روابط آزاد دختر و پسر بوده است.
4ـ افزايش خانوادههاي تك والديني: افزايش شمار وصلتهاي غير رسمي، باعث كاهش در ميزان ازدواج را ترسيم ميكند كه يكي از پيامدهاي آن افزايش تعداد خانوادههاي تك والديني است؛ يعني خانواده هايي كه فرزندان در آنها محكومند تنها با يكي از والدين خود زندگي كنند. آندره ميشل ميگويد: "زندگي فرزندان نامشروع در بيش از 90% موارد با مادران است. اين گونه مادران كه تقريباً از سوي جامعه به ويژه والدين و آشنايان خود طرد ميشوند، براي گذراندن زندگي با مشكلات شديد اقتصادي و فقر و فلاكت مواجهند.
روزنامة "ايدرز دايجست" ضمن ارائة گزارشي از وضع فلاكت بار معيشتي اين گونه خانواده ها، گزارش زير را نوشته است:
"مادر اين بچه - كه مادام بهانة پدر ميكند - براي تأمين نيازهاي مادي خود و فرزندانش ناچار است كه در دو شيفت كامل كار كند كه در نتيجه، فرزند وي در مقايسه با مادران ديگر، زمان كمتري را با او سپري ميكند. اين فرزند غيرقانوني در حقيقت هم از نعمت پدر و هم از نعمت مادر محروم است.
اين مادر نوجوان با تأسف و تأثر ميگويد: من با اين حاملگي نامشروع براي تمام عمر دخترم را از نعمت پدر محروم كردم و بايد تسلي بخش اندوه فراوان اين طفل باشم.
5ـ روسپيگري: پديدة شوم روسپي گري به ويژه در بين دختران جواني كه به طور ناخواسته صاحب فرزند نامشروع شده اند، در جوامع غربي شايع است، زيرا فرزندان ناخواسته، فرصتهاي اشتغال و تحصيل را از مادران گرفته، آنان ناچارند براي تأمين هزينههاي زندگي و رهايي از فقر، به هر كاري رو آورند.
6ـ گسترش بيماريهاي مقاربتي: روابط آزاد دختر و پسر، در نتيجه روابط آزاد جنسي، سكوي پرش روسپي گري و افزايش بيماريهاي عفوني و مقاربتي است. در اين باره كافي است بدانيد كه: در هر 13 ثانيه يك نفر در آمريكا به ويروس مهلك بيماري ايدز مبتلا ميشود. قربانيان اين ويروس كه عمدتاً از طريق بي بندو باري جنسي مبتلا ميشوند، از اين بيماري عفوني هلاك ميگردند.
آنچه ذكر شد، اشاره به برخي پيامدهاي روابط آزاد دختر و پسر پيش از ازدواج است. عوارض ديگري چون جنون، عقدههاي رواني، تزايد جنايت و آدم كشي از ديگر نتايج آن روابط است.
به اين ترتيب روشن شد كه چرا اسلام روابط آزاد دختر و پسر و نگاه و صحبتهاي التذاذي آنان را كه منشأ براي روابط بعدي ميشود، حرام و ممنوع ساخته است.
آمار و نقل قولها عمدتاً از كتاب مجموعه مقالات دفاع از حقوق زنان، تدوين دفتر مطالعات و تحقيقات زنان از صفحة 60 تا 72 برداشت شده است. در اين موضوع ميتوانيد كتابهاي زير را مطالعه كنيد:
1ـ جامعه شناسي خانواده، از دكتر شهلا اعزازي.
2ـ سيماي زن در جهان ـ امريكا، از مركز امور مشاركت زنان رياست جمهوري.
3ـ درّ و صدف، از محمد شجاعي، انتشارات محيي، شهرري.