• وبلاگ : راه فضيلت
  • يادداشت : خلوت!!! ...فراموش نكن خدا و اوليا مي بينند
  • نظرات : 26 خصوصي ، 217 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + جوب نويسنده به يك كاربر محترم 
    سوال:به چه علت خود ارضاعي حرام است؟ وقتي دختري يا هر كسي شرايط ازدواج موقت يا دائم را ندارد و نمي خواهد خود فروشي كند و در عين حال نياز جنسي دارد، چه بايد بكند ؟

    نتيجه تحقيق نويسنده وبلاك راه فضيلت:

    قوانين اسلام از طرف خداوند«حكيم» است. «حكيم» بودن خداوند اين پيام را دارد كه هيچ فرمان و حكمي را بدون«حكمت»و دليل و برهان صادر نمي كند.

    بنا براين هر چيزي را كه «ممنوع و حرام»اعلام كرده، قطعاً انجام آن مفاسد و ضرر و خسارت هاي جسمي، روحي، فردي يا اجتماعي ويژه اي دارد اما هر چيزي را «واجب»دانسته، حتماً انجام آن در بردارنده رشد روحي و رواني، جسمي و معنوي، مادي و فردي و يا اجتماعي است، كه ناديده گرفتن آن، اثرات تخريبي و منفي شكننده اي در كوتاه مدت يا دراز مدت خواهد داشت.

    خود ارضاعي نيز يكي از موضوعاتي است كه اسلام آن را مجاز ندانسته، حكم«حرام» بر آن نهاده است، چون انجام آن آثار منفي و شكننده اي بر جسم و روح و روان، مرتكبان آن مي گذارد كه در ذيل به برخي از آن پيامدها اشاره مي شود.

    اگر بخواهيم زيان‏هاي استمناء را به طور خلاصه ذكر كنيم، فهرست‏وار بهزيان‏هايي كه در كتاب بلوغ آمده، بسنده مي‏كنيم و اگر به جاي ده ضرري كه برخواهيم شمرد،يكي از آن‏ها هم وجود داشته باشد، كافي است كه دين آن را حرام كند و انسان هم مرتكب آننشود. اين زيان‏ها عبارتند از:

    1ـ تحريك زياد هيپوتالاموس و در نتيجه تحريك افراطي غدد جنسي كه سبب پركاري و نامتناسب آن‏هامي‏شود، بلوغ زودرس را به دنبال دارد.

    2ـ كاهش و تخليه مكرر قواي جسمي و روحي به ضعف عمومي بدن و بالاخره پيري زودرس مي‏انجامد.

    3ـ به علت افزايش جريان خون در اعضاي تناسي، مغز و مراكز حساس، پيوسته دچار كاهش نسبي جريان خون مي‏شود،همچنين تخليه‏هاي مكرر عصبي و عدم ارضاي روحي در دراز مدت، موجب ضعف عصبي و عوارض روحيمي‏گردد.

    4ـ ركود فكري، اختلاف و ضعف حافظه، كاهش اراده در كساني كه استمنا مي‏كنند، ديده مي‏شود.

    5ـ ضعف بينايي و بي‏اشتهايي، و در صورت افراط، ضعف استخواني و ناراحتي مفصلي در اين افراد شايعاست.

    6ـ فرد از نظر فكري نوعي توجه نسبتاً مداوم به موضوع‏هاي جنسي پيدا مي‏كند كه اين امر مانع تفكر آزاد مي‏شودو بنابر اين، از عوامل ركود فكري به حساب مي‏آيد.

    7ـ در مراحل افراطي به ضعف جنسي و انزال زودرس منجر مي‏شود.

    8ـ به علت ارضاي ناقص و غيرطبيعي و اختلال‏هاي حاصله، بعد از ازدواج غالباً امور زناشويي به طور طبيعيصورت نمي‏گيرد و گاه شخص در روابط زناشويي شكست خواهد خورد.

    9ـ گوشه‏گيري، يأس و بي‏تفاوتي نسبت به مسائل مهم حياتي، غم و كدورت رواني و عوارض ديگر آن است.

    10ـ در موارد شديد آزارطلبي يا خودآزاري ديده مي‏شود.

    هر چند بين روان‏پزشكان و روان‏شناسان و پزشكان درباره داشتن ضرر جسمي و روانياين عمل توافقي وجود ندارد و به يك نظر قطعي نرسيده‏اند و هر كدام براي خود شواهد ودلايل خود را اقامه مي‏كنند. ولي اولاً در كتب معتبر علمي مثل مجموعه‏ي DSM كهاختلال‏هاي رواني را موراد بحث و بررسي قرار مي‏دهد، اين عمل (خودارضايي) را ازجمله‏ي اختلال‏ها شمرده‏اند و دستورالعمل‏هايي براي پيشگيري و يا حذف آن در رفتاركودك و نوجوان بيان داشته‏اند.

    ثانياً در بسياري از موارد، علم و تجربه علي‏رغم تمام پيشرفت‏هايي كه داشته و داردنتوانسته‏اند علت ممنوعيت و يا لزوم برخي اعمال و اشياء و آن چه مربوط به انسان است،درك كند و بفهمد. چرا كه هنوز دانش بشر به اندازه‏اي رشد نكرده است كه به تمام مصالح ومفاسد فوائد و ضررهاي استمناء و اعمال مربوط به انسان را درك كند و بشناسد.

    ولي دين اسلام و خداوند متعال كه انسان را خلق كرده به تمام زير و بم و ويژگي‏هايانسان آگاهي كامل دارد و لذا برخي امور را لازم و ضروري دانسته و برخي اشياء و اعمال راحرام و ممنوع دانسته است.


    براي ديدن راه كنترل شهوت در صورت نبودن شرايط ارضاي شهوت به قسمت نظرات لينك زير مراجعه فرماييد:
    http://tavasool.parsiblog.com/1625443.htm