• وبلاگ : راه فضيلت
  • يادداشت : براي چه من بايد ازدواج كنم ؟؟؟
  • نظرات : 17 خصوصي ، 93 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + جواب نويسنده به يك كاربر محترم 

    سوال:چرا در كشور ما كه يك كشور اسلامي است اين همه بي حجابي و منكرات و جود دارد؟؟

    نتيجه تحقيق نويسنده وبلاك راه فضيلت:

    قسمت اول جواب:

    دلايل افزايش بي‏حجابي
    از منظر تيپ ‏شناسي اجتماعي، افراد جامعه در ارتباط با تعهّد و وفاداري به اجراي ارزش‏هاي ديني، به دو گروه تقسيم مي‏شود:
    1. اقليت موافق يا مخالف (بسيار فعّال و تأثيرگذار)؛
    2. اكثريت منفعل و تأثيرپذير.
    جهت‏گيري مثبت يا منفي اكثريت جامعه، دربارة اجراي ارزش‏ها و شعائر ديني، تابعي از تفوّق هر كدام از اين دو گروه اقليت بر ديگري است. اگر در مقطعي گروه مخالف ارزش‏هاي ديني، به حكومت برسد و با مكانيسم‏هاي مختلف، شروع به ترويج هنجارها و ارزش‏هايي مخالف ارزش ها و هنجارهاي ديني كند؛ اكثريت جامعه به مرور زمان در سطوح متفاوتي، دست از ارزش‏هاي ديني برداشته، ناهنجارهاي جديد را به جاي هنجارهاي پيشين مي‏پذيرد. درست عين همان وضعيتي كه در بسياري از كشورهاي اسلامي (مانند تركيه و يا ايران زمان پهلوي) رخ داد و بسياري از افراد سست ايمان، بر اثر ضعف ديني يا تحت تأثير تبليغات غربزدگان، به سمت بي‏حجابي كشيده شدند و زشت‏ترين صورت آن را در سطح جامعة اسلامي، به نمايش گذاشتند؛ تا آنجا كه، بسياري از ارزش‏هاي اسلامي (مانند حجاب) در سطح جامعه، به صورت نوعي امل‏گري و ضدارزشي در زندگي نوين، تلقي شد!! اگر در آن زمان عده‏اي افراد متديّن، به ارزش‏هاي اسلامي (مانند حجاب و...) پايبند بودند، تنها به علت كوشش سخت و فعّالانه دستگاه‏هاي مذهبي بود ـ كه به رغم تمام محدوديت‏ها و خفقان ناشي از دين‏ستيزي نظام پهلوي ـ بازهم چراغ هدايت دين را روشن نگه داشتند و در اين راه، درد و رنج شكنجه، زندان و شهادت را به جان خريدند. اگر در مقطعي گروه اقليت فعّال و تأثيرگذار موافق ارزش‏هاي ديني، بتوانند ادارة امور جامعه را در دست گيرند و زمينه‏هاي تحقّق و احياي معارف و ارزش‏هاي الهي را در جامعه مهيّا سازند، اكثريت جامعه نيز از اين روند تأثير پذيرفته، پذيراي ارزش‏هاي ديني مي‏شوند؛ مانند همان اتفاقي كه در بعد از انقلاب اسلامي در سطح جامعة ايران افتاد و چهرة جامعة را متحول ساخت.
    بنابراين گسترش ارزش‏هاي الهي در جامعه اي، با دو عامل مهم در ارتباط است: يکي تشکيل حکومت ديني به وسيلة نيروهاي ارزشي و متدين و ديگري عزم و اراده اين نيروها در تعميق و بسط ارزش‏هاي الهي است و اگر در زماني، يکي از اين دو عامل نباشد، ارزش‏هاي الهي در جامعه کم رنگ مي‏شود و به سوي جايگزيني و تغيير در ارزش‏ها پيش مي‏رود.
    اکنون با توجّه به مقدمه فوق، دربارة سؤال بايد گفت: يکي از مهم‏ترين وظايف و اهداف حکومت اسلامي، اجرا و گسترش احکام و ارزش‏هاي الهي در جامعه است و اصولاً نمي‏توان حکومتي را اسلامي و ديني ناميد، بدون آنکه آن حکومت دغدغه‏اي نسبت به اجراي احکام و ارزش‏هاي ديني نداشته باشد. از اين رو حکومت اسلامي، بايد قوانين و مقررات الهي را به صورت رسمي و با استفاده از مکانيسم‏هاي قانوني خود به اجرا گذاشته و بر اجراي دقيق آنها نظارت کند. حجاب يکي از قوانين الهي است و قانون حجاب در جمهوري اسلامي، چيز جديدي در اسلام نيست و اگر مجازاتي در قانون تعيين شده، همان مجازاتي است که در متون و منابع اسلامي براي متخلّفان مشخص شده است.