• وبلاگ : راه فضيلت
  • يادداشت : ازدواج بهترين عمل به هفت آسمان دليل
  • نظرات : 19 خصوصي ، 103 عمومي
  • ساعت ویکتوریا

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <      1   2   3   4   5    >>    >
     
    چشم مرا ديد و ذل سپرد به فالم

    دست مرا خواند و گريه كرد به حالم

    روز ازل هم گريست آن ملك مست ...

    نامه تقدير را كه بست به بالم

    هر كه جگر گوشه داشت خون به جگر شد

    در جگرم آتش است ! از كه بنالم ؟!

    سلام

    حس ميکنم يه پستتونو حذف کرديد!!!
    حاجي اگه امکان داره در مورد مراسم خواستگاريو چه چيزايي بايد گفت و نبايد گفت و اين چيزا هم بياپيد!!
    در پناه حق


    سلام دوست عزيز

    ممنون از اينکه زحمت مي کشيد و اين مطالب رو تو وب پربارتون مي نويسيد

    انشالله در پناه حق موفق باشيد

    سلام داداش اين وبلاگ جديمه

    اگر خواستي بگو تا اينجا هم لينکت کنم

    ممنونم سر زدي

    داداش واقعا وقتي مياي وبلاگ من نظر ميدي باعث افتخار منه که شخصيت بزرگ و پاکي مثل تو توي وبلاگم بياد

    مخلص همه شهدا هم هستم

    بسم الله نور

    السلام علي عبادي المخلصين

    بحول قوه الهي و عنايات حضرت حجت عج با کليپي با عنوان جهاد مجازي به روز هستيم.منتظر حضور شما بزرگواران.يا حق التماس دعاي فرج.



    با عرض سلام وخسته نباشيد

    باتشکر ازاينکه به وبم سرزدي

    اميدوارم باز حضور گرمتونو حس کنم


    پست جديد در خصوص معرفي كتاب است
    لطفا مطالعه كنيد و در صورت تمايل نظرتان را براي دوستان مشتاق مرقوم بفرماييد
    سلام. ببخشيد که اينو مي گم ولي خوب تا اين اندازه مي دونستم که همه اينا دست خدا هست. گفتم شايد جوابي بديد که من نمي دونستم. بازهم بيشتر ببخشيد که اينو ميگم. شما با اين نوشته هاتون دل ما رو به آتيش مي کشيد و بعد ميگيد که خدا خودش ميده و ميگيره. به نظرم مثل اين مي مونه که تو يه محله فقير نشين يه رستوران گرون قيمت بزنيد و از خواص غذاهاتون تبليغ کنيد در حاليکه تبليغاتتون دست آدمهاي فقير ميرسه که نمي تونن کاري بکنن و بعدش هم بگيد که خدا مي بخشه و خدا ميگيره...
    + جواب نويسنده به يك كاربر محترم 
    سوال:تربيت بر اساس فطرت جكونه است يعني كسي كه در اثر اشتباه هاتي فطرت خود را ناديده كرفته الان جكونه مي تواند گزشته را جبران كند

    نتيجه تحقيق نويسنده وبلاك راه فضيلت:

    دوست خوبم ممنون كه سوال خود را با وبلاك راه فضيلت در ميان گذاشتيد...اما جواب سوال شما:
    آنچه موجب زدودن موانع فطرت مي شود, بعد از آگاهي و بيداري, عبارت است از: توبه, زهد, رياضت, مراقبه, محاسبه, تقواي الهي و ... . پيامبران الهي كه براي شكوفايي فطرت مبعوث مي شوند, نخست با تلاوت آيات الهي, انسان ها را بيدار مي كنند سپس با زدودن موانع, زمينه رشد و تكامل آنها را فراهم مي كنند, پس از آن، به انسان ها كتاب و حكمت مي آموزند: «يَتلوا عَليهم اياته و يُزكيهِم و يُعلمهم الكِتاب والحِكمة» آل عمران/164. انسان با آگاهي متوجه مي شود, خطر انحراف از فطرت چيست وقتي متوجه خطر شد در مرحله اول توبه مي كند و سعي مي كند توبه او خالص و نصوح باشد و با اين توبه هم, آثار فكر بد و اعمال آلوده گذشته را از بين ببرد و هم, با تلاش و كوشش, راه رشد را فراهم نمايد.
    پس از آن كه انسان سالك توبه كرد و با توجه تام به سوي خدا بازگشت, بايد تلاش كند تا با حالت زهد و بي رغبتي به دنيا و با اعراض از شيطان كه موجبات فريفته شدن انسان را فراهم مي كند, دل را غبار روبي نموده آن را حرم محبت خدا قرار داده و به سلامت آن راه يابد؛ زيرا در عالم قيامت كساني بهره مند مي شوند كه از قلب سليم برخوردار باشند چنان كه قرآن فرمود: «يَوم لايَنفع مالٌ و لابَنون إِلا مَن أَتي الله بِقَلب سليم؛ شعراء/88 و 89. روز قيامت نه مال و نه فرزندان, هيچ كدام سودي ندارند, فقط كساني كه داراي قلب سليم هستند, طرفي مي بندند».
    براي رسيدن به مقام زهد و بي رغبتي از هر چه غير محبت خداست نيازمند به رياضت و ورزش است, تا جان سالك ورزيده شود و جان ورزيده به بارگاه شهود حق بار مي يابد. چنان كه حضرت اميرالمؤمنين(ع) فرمود: «إِنَما هِي نَفسي أَروضها بالتقوي؛(نهج البلاغه, نامه 45) من نفس خود را با تقوا رياضت مي دهم». انساني كه با تقوا خود را رياضت داده, نفس سركش او رام شده و راه فرشته منشي را طي مي كند, قواي مادون او مطيع عقل عملي مي شود و فضايل را در زندگي فردي و جمعي پياده مي كند.
    بعد از رياضت و تمرين براي رسيدن به مقام شهود بايد پيوسته مراقب خويشتن بود تا مبادا بيگانه به حريم دل راه يابد و زمينه هاي انحراف وي را فراهم نمايد. در كنار آن، لازم است از خود محاسبه به عمل آورد و ملاحظه كندآيا تمام كارهاي او در مسير حق است يا نه؟ قرآن كريم افزون بر دستور مراقبت و محاسبت, رعايت تقوا را لازم مي داند. چنان كه فرمود: «يا أَيها الَّذِين امَنوا اتَّقوا الله ولِتنظر نفس ما قَدَّمت لِغد واتقوا الله»حشر/18. در اين آيه كوتاه، قبل و بعد از محاسبه كلمه تقوا را مطرح كرده است. يعني انسان قبل از محاسبه كه مرحله مراقبه باشد بايد تقوا را رعايت كند, تا حسنات و سيئات را ملاحظه كند و حب نفس او را وادار به داوري به سود خود نكند.
    حاصل آن كه: سالك، نخست بايد پرهيزكارانه مراقب باشد تا كار خلاف نكند.
    ثانيا: پرهيزكارانه تمام افعال و اعمال جوارحي و جوانحي را ضبط نمايد و مراقب باشد تا چيزي از ياد او نرود.
    ثالثا: پرهيزكارانه تمام آنها را جمع بندي كرده در داوري هرگز به سود نفس و زيان عقل راشيانه يا مرتشيانه حكم نكند.
    رابعا: اگر در محاسبه خود را كامياب يافت شاكر باشد.
    خامسا: طبق قضاي صحيح و داوري عادلانه اگر حسنات او بر سيئات او افزون بود توفيق چنين نعمتي را از خدا بداند و راه افزايش حسنه را ادامه دهد.
    سادسا: اگر نتيجه قضاي عادلانه افزايش سيئات بود، فورا با توبه و انابه ترميم كند و مدام در طي چنين منازلي باشد.
    آية الله جوادي آملي،تفسير موضوعي قرآن ج 12 (فطرت در قرآن)
    سلام. حاج آقا. خسته نباشيد.
    خيلي خيلي ممنونم به خاطر مطالب فوق العاده مفيدتون.
    دستتون درد نکنه.
    بسيار سپاسگذارم. اميدوارم موقع عمل بتونم از همشون بهره ببرم.
    برام دعا کنيد.
    ممنونم که بهم سر ميزنيد و باعث افتخار منه . حس خيلي خيلي خوبي دارم.
    موفق و سربلند باشيد هميشه.
    + جواب نويسنده به يك كاربر گرامي 
    سوال:ببخشيد يه سوال داشتم: ميشه درباره صيغه کردن که خيلي از روحانيون انجام ميدن بنويسيد؟ درباره قانون هايي که اسلام برا صيغه گذاشتن گذاشته و اينکه در اين زمان آيا باز هم مثل زمان پيغمبر صيغه کردن اشکال نداره؟ شما ميگيد اشکال نداره اما آيا اين خيانت به زن نيست؟ خواهشا در اين مورد مطلب بنويسيد.چون ما گيج شديم ب خدا

    نتيجه تحقيق نويسنده وبلاك راه فضيلت:

    ممنون كه سوال خود را با اين وبلاك در ميان گذاشتيد اما اين طور نيست كه خيلي از روحانيون مشغول صيغه كردن زنان باشند اما چون حكم الهي را براي مردم ميگويند مردم خيال ميكنند كه روحاينون شب و روز مشغول صيغه كردن هستند.اما جواب سوال شما:
    هر چند اسلام جهت تأمين غرايز جنسى مردان، آنها را به ازدواج موقت فرا خوانده، اما اين رويكرد،نبايد جانب‏دارى يك طرفه آن هم به منفعت مردان تلقى و تفسير نشود، بلکه در واقع با تجويز اين عمل ابتدا مسير خدمت به زنان و بالتبع چاره جويي براي مردان را مد نظر داشته است چرا كه:
    1- ساختار ازدواج موقت، يک ساختار دو سويه است و لزوما هر دو سوى آن که زن و مرد هستند سود مي برند . به همين جهت اختصاص به مردان ندارد بلکه حتى زنان بى‏شوهر نيز مى‏توانند همسر موقت مردان بى‏همسر باشند. تنها نكته‏اى كه باقى مى‏ماند اين است كه به نظر اكثر مراجع تقليد، چنانچه دختر باكره اي ( که تاکنون سابقه‏ى ازدواج با همسري را نداشته است ) بخواهد به عقد موقت پاسخ مثبت دهد، بايستى از پدر، يا جد پدرى كسب اجازه نموده و پس از جلب رضايت وى، نسبت به پذيرفتن عقد موقت ( ازدواج كوتاه‏مدت - موقت) اقدام كند. به هر روى، با در ازدواج موقت، موازنه‏ى دوطرفه برقرار گشته و همچنان كه مردان عَزَب مى‏توانند چنين ازدواجى انجام دهند هيچ مانعى بر سر راه زنان نيز وجود ندارد. البته نياز به توضيح ندارد كه شرط كسب اجازه از پدر دختر، (توسط دختر يا پسر) به منزله‏ى روشى جهت حفظ امنيت روحى - جسمى دختر مى‏باشد. چه اين كه، شناخت پسران و انگيزه‏هاى آنها، نياز به پختگى خاصى داشته كه غالبا پدران از شناخت آنها و درك مصلحت دختر برمى‏آيند.
    2- گزينه اول از ديدگاه اسلام، ازدواج دائم است و ازدواج موقت ، انتخاب دوم، و علاج واقعه در ظرف اضطرار است که بايد تنها در تحت شرايط خاص به سراغ آن رفت . اسلام با توصيه به تسهيل ازدواج و زدودن موانع و تشريفاتى زن و مرد هر دو را با يک زبان به ازدواج دائم تشويق كرده است . هر دو را به يک ميزان به فراهم‏سازى مقدمات لازم جهت ازدواج دائم دختران سفارش نموده. به اين ترتيب اسلام از دو ناحيه به پشتيبانى دختران اقدام کرده:
    در موضع اول، به صورت غيرمستقيم و از طريق توصيه پسران به تسريع در ازدواج و سفارش عمومى بر زدودن تشريفات اين اقدام تا پسران زودتر به انتخاب همسر بپردازند.
    در موضع دوم، در احاديث متعدد تأكيد نموده كه سعادت پدر و دختر در آن است كه به محض فراهم شدن آمادگى‏هاى جسمى و روحى دختران، هر چه زودتر نسبت به شوهر دادنشان اقدام گردد.
    3- رويكرد همگانى اسلام در مورد ازدواج اين است كه پسران و دختران با رعايت عفاف و دور نگهداشتن خود از عوامل تحريك‏زا، منتظر فرصت تحقق ازدواج باشند و اگر فعلاً عملى‏سازى اين پيوند برايشان ميسر نيست، تنها راه چاره در حفظ و حفاظت خود از دام‏هاى شيطان است.
    4- چنانچه در قرآن يا اكثر روايات مشاهده مى‏شود كه روى سخن با پسران است تا دختران، بدين علت است كه پسر، مظهر نياز است و دختر، نمايانگر ناز و اين پسر است كه بايد اقدام به خواستگارى كند و عموما دختران پاك‏دامن و عفيف از تظاهر اين‏گونه‏ خواسته ها پرهيز ‏كنند. پس، هر چند خطاب‏ها، يك طرفه است اما:
    اولاً، جهت مراعات احساسات دختران و حفظ حجب و حياء آنهاست.
    ثانيا، مفهوم اين عبارات از گستردگى و شمول برخوردار بوده و انحصار به جنس مرد ندارد.
    ثالثا، وقتى به مردان توصيه شود كه زودتر ازدواج كنيد و به خانواده‏ها هم توصيه گرديده كه مسائلى از قبيل ادامه تحصيل، سربازى، اشتغال، سن و... را مانع و بهانه قرار ندهيد و به پدر دختران هم سفارش کرده هر چند دخترتان در اين باره چيزى نمى‏گويد ولى در فكر آينده‏اش باشيد ديگر چيزى تحت عنوان بى‏توجهى به دختران باقى نخواهد ماند و چنانچه پدر دختر به او اجازه دهد كه در قالب ازدواج موقت، با پسرى ازدواج كند، بهره‏مندى دختر از چنين نكاحى تضمين گشته است. همچنان كه دختران با سابقه شوهردارى كه به نحوى از شوهر جدا شده‏اند نيز مى‏توانند بدون اجازه پدر، ازدواج موقت نمايند.







    سلام. ممنون که سر زديد. فکر کردم جواب سوالم را نوشتيد. ولي...


    سلام حاجي

    چه خبرا؟

    كم پيدائيد يا ما كم سعادت؟

    چقدر دوست دارم من اين ميزان الحكمه را...

    الان درستش ميکنم
    سلام سلامي به بزرگي جهان به يک مرد بزرگ و
    اگه بگم بخدا قسم که افتخار کردمه که شما بهم سر زدين دروغ نگفت م باورکن که من عاشق مذهبيونم و يه آدم متعصب در اعتقاداتم هستم ولي جلوي عشق و علاقه ام رو نمي تونم بگيرم والبته اينو بگم که علايم هوس نيستن که بخوام بگم هرچي نفسم گفت منم حرفش رو گوش کنم .
    خيلي خيلي ممنونم که بهم سر زديد.خجالتم داديد
     <      1   2   3   4   5    >>    >