• وبلاگ : راه فضيلت
  • يادداشت : تا ساغرت پر است بنوشان و نوش كن.
  • نظرات : 9 خصوصي ، 89 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     


    سلام پسرم...

    مطلب و حديث زيبايي از امام کاظم (ع) عنوان کردي.تشکر.

    بايد ببينيم از چه چيز انفاق کنيم......علامه بزرگوار ابن فهد براي صدقه پنج قسم بيان کرده:
    صدقه در مال، در آبرو، در عقل، در زبان، ‌در علم.
    صدقه در مال، معلومه.. و اما در آبرو: تصورش به اينه که براي ديگري در راه خدا شفاعت و يا ضمانت کنه، و در عقل: در مشورت کمک کنه، و در زبان:‌در ميان مردم به اصطلاح برخيزه، و در علم: روشنگر افکار مردم بشه.

    بايد متوجه بود که صدقه در مال، تنها پنج ريال يا يک تومان دادن به فقير و مسکين نيست، بلکه جامعه از اين مال يا به نحو وجوب و يا بطور استحباب، حقي داره؛ بنابراين از اين اموال، شخص مسلمان بايد جامعه رو بهره مند کنه، کتابهاي ديني چاپ کرده، در دسترس قرار بده، کتابخانه، مدرسه، بيمارستان، زايشگاه، پل، جاده، و حمام بسازه و صدها امر ديگه که در خدمت بندگان خدا قرار مي گيره، انجام بده.

    امام صادق عليه‌السلام مي فرمايد: «در روز جمعه دو فرشته اين گونه دعا مي کنند: «خدايا به هر انفاق کننده اي عوضي عطا فرما و هر بخيلي را به تلف شدن مال دچار فرما».

    سالم و دلشاد باشي گلم.