• وبلاگ : راه فضيلت
  • يادداشت : سامان دادن به اقتصاد با اسراف نكردن ملي
  • نظرات : 10 خصوصي ، 123 عمومي
  • درب کنسرو بازکن برقی

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     <    <<    6   7   8   9      >
     
    + يلدا فرهمند 
    سلام اداش خواهش ميکنم اين کمترين کاري بو که ميتونستم بکنم من اين حرفتم قبول ارم اگر بشه با ياانه ان وضع دو قشر رو تنظيم کرد خوبه


    سلام شما با همچين وبلاگي و با همچين محتوايي چجوري از وبلاگ من خوشتون اومده؟

    من که در عجبم

    پاسخ

    سلام عليكم ...ممنون از اين كه به كلبه كوچك من سر زديد...
    وبلاك شما مشكلاتي هم داره اما نخواستم در اولين ديدار به اونا بپردازم اما اين را ميدونم كه شما به كار خودتون ارزش قائل هستيد و من هم به كار خودم من همان را گفتم كه در باره خودم دوست داشتم چون امام حسن مي فرمايد هر چه براي خود مي پسندي براي ديگران هم بپسند شما د رمورد دوست داشتن نوشتيد اين خيلي خوبه در مورد پنهان كردن غم از نامحرم ها نوشتين كه اين هم خوبه خوب در مورد محبت بين زن و شوهر نوشتين و ...بلاخره ما هم يكي هستيم مثل شما و همه ما بنده خدا هستيم ...
    سلام
    خيلي راحت ما ريزه کاريها را نميبينيم وغافليم
    اگه ما بتونيم اسراف را در زندگ خود جمع کنيم وداشته هامون را مديريت کنيم مدينه فاضله خواهيم داشت ممنون ازت

    سلام سلام
    خوبين؟
    من بروزم يه اتفاقي افتاده يه سر بزنين خوشحال ميشم
    منتظرماااااااا

    سلام. حظ کردم.

    چقدر مطلب درباره اسراف!!!!!!!

    + جواب نويسنده به يك كاربر گرامي 
    قسمت دوم پاسخ:
    پس پاسخ اين سؤال و علاج اين درد ريشه در دل بستن دارد كه چسان دلبسته امام حسين(ع) شويم؟ راه تحصيل دلبستگى «شناخت» است. آشنايى با يك شى‏ء، پى بردن به نقش آن در زندگى - به ويژه نقش عملى آن و تأثير آن در تحصيل اهداف زندگى و آشنايى با جايگاه آن در زندگى - جملگى مسيرهاى شناخت و در پى آن رسيدن به دلبستگى است. از نظر علمى، زندگى كردن با يك شى‏ء افزون برآشنايى و راه‏هاى شناختى، خود موجب دلبستگى مى‏شود. كافى است در زندگى شخصى خود اندكى تأمل كنيم تا به اين حقايق پى ببريم كه چگونه فقدان شخصى كه مدت‏ها با او زندگى كرده‏ايم (هر چند غريبه و دورترين فرد باشد)، موجب غمگينى و گاهى بروز حالات عزا و سوگ مى‏شود.
    اينك اگر در پى گريه و سوگوارى براى امام حسين(ع) هستيم، بايد شناخت خود را از ايشان افزايش و ارتقا بخشيم. شناخت شخص اباعبداللّه(ع)، اهداف او، مكتب، مرام و عقيده او، نقش او در حيات فردى، اجتماعى و دينى و حتى شخصى و جايگاه او در زندگى و زيستن با اين شناخت، جملگى موجب دلبستگى با سالار شهيدان مى‏شود. توجّه داريم كه وقتى از زندگى كردن و زيستن با اين شناخت‏ها سخن مى‏گوييم، مقصود آن است كه شناخت ما از حضرت حسين(ع) و اهداف، مرام و مكتب و ... او، نبايد محدود به يك شناخت ذهنى و تصور صرف گردد؛ بلكه بايد بر اساس اين شناخت زندگى كرد تا دلبستگى حاصل شود؛ وگرنه ما از خيلى افراد آگاهى و شناخت داريم؛ ولى هرگز از فقدان آنها غمگين نمى‏شويم. پس افزون بر شناخت، بايد بر اساس همين شناخت، با آن فرد زندگى كنيم و يا او در زندگى ما جايگاهى بيابد. گويا با شخص او مدت‏ها زير يك سقف زندگى كرده‏ايم تا دلبستگى ايجاد گردد.
    روشن است كه دلبستگى يك مفهوم تشكيكى است و مراتب متنوّع دارد و شدّت و ضعف مى‏پذيرد. همه افرادى كه با يك شخص آشنا هستند و با وى زندگى كرده‏اند؛ به يك اندازه دلبستگى ندارند. به هر ميزان كه اين دلبستگى بيشتر باشد، به همان ميزان هم بعد از فراق و فقدان، غمگين و ماتم را موجب مى‏گردد.
    افسوس كه برخى دل خود را با ياد حسين(ع) زنده نكرده‏اند و از آن حضرت شناخت و آگاهى ندارند! اين گونه افراد نه تنها در شهادت حسين بن على(ع) نمى‏توانند سوگوارى و عزادارى كنند و چشم خود را به گريه سيراب سازند؛ بلكه گريه و سوگوارى ديگران براى آنان تمسخرآميز و حتى بى‏معنا و گاه مضحك مى‏نمايد!
    راههاي كه توصيه شده براي اين كه انسان بتواند گريه كند به شرح زير است
    ميان انسانها از نظر اثرپذيري هاي عاطفي تفاوت هايي وجود دارد، از اين رو شما نبايد چندان نگران باشيد و چه بسا به تدريج و با شركت در مجالسي كه از حال و سوز و گداز بيشتري برخوردار است بتوانيد بر اين مساله فايق آييد. نوع ديگر گريه ، گريه از خوف خداوند و شوق به درگاه است . اين گريه از ارزشمندترين حالات و صفات انسان هاي شايسته است . اين حالت محصول معرفت است . اگر آدمي ضعف خود رادريافت و قدرت لايزال خداوندي را اندكي دريافت و مواقعي كه درپيش دارد را به ياد آورد اشك از ديدگانش جاري خواهد شد .براي درمان خشكي چشم راه هاي زير مفيد است:
    - پرهيز از گناه،
    - بيداري سحر و تلاوت قرآن،
    - روزه داري و پرهيز از پرخوري وپرخوابي،
    - شركت در مجالس موعظه و نصيحت،
    - مطالعه احوال بزرگان و شيفتگان حضرت حق

    منابع پاسخ:
    1. دادستان، پريرخ، روان‏شناسى مرضى، سمت 1372، ص 27 و 327.
    2. معتمدى، غلام حسين، انسان و مرگ، نشر مركز، 1372، ص 219.
    3. خسروى، زهره، روان درمانى داغديدگى، نشر نقش هستى، 1374، ص 61و53.
    4. شعارى نژاد، على اكبر، فرهنگ علوم رفتارى، اميركبير، 1364، ص 425
    + جواب نويسنده به يك كاربر گرامي 
    سوال:چه كنم كه بتوانم براى امام حسين(ع) عزادارى و گريه كنم؟ راه آمادگى روحى و روانى گريه بر امام حسين(ع) چيست؟

    نتيجه تحقيق نويسنده وبلاك راه فضيلت:

    قسمت اول پاسخ:
    به منظور پاسخ به اين سؤال، لازم است ابتدا از ديدگاه روان‏شناسى گريه را به عنوان يك حالت رفتار و جلوه احساسى هيجان معنا كنيم و آن‏گاه عوامل مؤثر در بروز آن را شناسايى كرده تا با فراهم ساختن عوامل و علل، معلول (گريه) را تحصيل كنيم.
    گريه انواع متعدد دارد و دامنه تنوع آن از گريه شادى تا گريه غم را در بر مى‏گيرد و روشن است كه گريه بر امام حسين(ع)، گريه سوگ و غم‏گسارى است؛ لذا بايد از بين انواع گريه، گريه سوگ و غم گسارى را تعريف و عوامل مؤثر بر بروز اين نوع گريه را برشماريم.
    گريه سوگ و غم، در واقع جلوه خارجى غمگينى است. گريه سوگ واكنشى است كه فرد به هنگام احساس غمگينى از خود نشان مى‏دهد و سوگوارى و عزادارى - گريه جلوه آن است - يك جلوه رفتارى و اجتماعى از ماتم و ساير رفتار و اعمال مربوط به داغ‏ديدگى است. پس اگر در پى عزادارى و گريه هستيم، بايد غم را تحصيل كنيم كه حالت برانگيزنده گريه است؛ يعنى، اگر در صدد گريه بر امام حسين(ع) و سوگوارى بر سالار شهيدان هستيم، بايد غم حسين(ع) را در دل داشته باشيم و داغ حضرتش را در سينه جاى دهيم.
    اى صبا نكهتى از كوى فلانى به من آر
    زار و بيمار غمم راحت جانى به من آر
    چون:
    گر ديگران به عيش و طرب خرسند و شاد
    مارا غم نگار بود مايه سرور
    پس بايد تحصيل غم نمود و براى تحصيل آن، ابتدا بايد غم را تعريف و سپس عوامل بروز آن را شناخت و بيان كرد. غم و يا غمگين بودن، واكنشى نسبت به يك رويداد رنج‏آور و حالت و وضعيتى است كه به دنبال از دست دادن يك شى‏ء و يا شخص مهم پديدار مى‏شود. «داغ‏ديدگى و غم» به فقدان ناشى از مرگ يك شى‏ء يا موضوع (و شخص) گفته مى‏شود كه نسبت به آن، دلبستگى عاطفى وجود دارد. بنابراين بايد دلبسته به آن شخص و ياشى‏ء بود تا با از دست دادن آن، به غمش مبتلا گرديد و از فقدان او، غمگين شد و گريه و سوگ بپا داشت، حال اگر مى‏خواهيد در سينه‏تان غم امام حسين(ع) خانه كند تا از شهادت او غمگين گرديد، بايد قبلاً دلبسته آن حضرت باشيد. قلبى كه دلبسته امام حسين(ع) نيست، به شى‏ء ديگرى و چه بسا به امور متضاد و مغاير با آن حضرت بسته شده است. از نبودن امام حسين(ع) متلاطم نمى‏شود و آرام و قرار او به هم نمى‏خورد. همان‏گونه كه با بودن آن حضرت قرار پيدا نمى‏كند، با نبودن ايشان هم بى‏قرار نمى‏شود.
    دلبسته امام حسين(ع)، از غم فراق و اندوه شهادت او غمگين مى‏گردد. آن‏گاه كه غم آمد و علت شد، معلول خود پا به ميان گذاشته و گريه و عزادارى بى‏چون و چرا ظاهر مى‏شود. عزيز و دلبند از دست دادن همان و ماتم‏زده گشتن و گريه سر دادن همان.

    با سلام و درود
    بله درست فرموديد.
    به نظر ميايد که عدم اسراف و کنترل آن جزئي از ادب ظاهري محسوب شود.
    و آن کس که به ادب باطني و معنوي رسيده باشد به تبع بايد در جوارحشم اين ادب ظاهر شده باشد.

    سلام سجاد جان.خدا رو شکر خوبم اميدوارم شما هم خوب باشيد
    پست عالي بود به درد من يکي که خورد.به طور خلاصه، ميتونم بگم .مصرف در حد اعتدال، عين تقوا است.



    درود بر آقا سجاد عزيز وانتخاب موضوعات مفيد

    به ايام محرم نزديک ميشيم و من عاشق اين تصوير:

    سلام
    چه نكته ظريفي عجب دقتي
    واقعا كاش گوش شنوايي بود خودمو ميگما به كسي برنخوره
    ممنون هراز گاهي بهم سرميزنيد

    سلام

    سلام

    مطلبتون رو خوندم

    جالب بود

    البته اقتصاد به توليد ارتباط بيشتري داره تا مصرف

    آن هم در کشوري با ثروت و منابع زياد مثل ايران

    وقتي توليد رو بالا ببريم حتي زندگي لوکس هم براي همه قابل دستيابي ميشه .

    موفق باشيد


    بدون شک.بااين اپتون کاملا موافقم.صرفه جويي.حتي اگرکسي ازان جمله ادمايي نباشد که به فقراکمک کندبازهم باصرفه جويي درمخارج خودش کمک کرده!صرفه جويي باعث کمترخرج کردن ودرنتيجه افزايش پس انداز وافزايش پس انداز باعث سرمايه گذاري بيشتردرطرحهاي عمراني ميشود.البته دولتهادرامرصرفه جويي بايد پيشتازوالگوي ملت خودباشند اماماکه نديديم......وصداوسيماهم که مال بيت المال را به جاي اموزش به مردم خرج سريالهاي مسخره وتبليغات براي اين وان وعليه اين و؟آن ميکند.

    دوست عزيزم بامطلبي درباره ي يکي ازدرخشانتريتن ستاره هاي تاريخ منتظرنظرات خوبتان هستم.


    با سلام.
    با غزل همرنگ تر از جماعت به روز هستم و منتظر حضور و نظر هاي ارزشمندتان.
    در پناه حق.
     <    <<    6   7   8   9      >