• وبلاگ : راه فضيلت
  • يادداشت : مومن حقيقي ام ...
  • نظرات : 9 خصوصي ، 68 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + جواب نويسنده به يك كاربر گرامي 
    سوال: چرا نظام جمهوري اسلامي ايران سايت‌هاي خبري مانند بي‌بي‌سي و شبكه‌هاي خبررساني را كه اخبار وقايع ايران را پخش مي‌نمايند و حتي برخي از سايت‌هاي ايراني را فيلتر مي‌كند؟! اين خلاف تعريف دمكراسي در جهان است. مگر مردم شعور ندارند كه حق و باطل را از هم تميز دهند و دولت بايد به آنها ديكته كند و يا آنها را كنترل نمايد؟
    نتيجه تحقيق نويسنده وبلاك راه فضيلت:
    قسمت اول پاسخ:
    دوست گرامي ممنون از شما كه سوال خودر ا رمطرح كرديد اما بناي اين وبلاك وارد شدن به مسائل سياسي نيست اما چون شما سوال كرديد بر خود لازم ميدانم كه ديدگاه خود را در فضايي دوستانه براي گفتگو بيان كنم ان شاالله كه در گفتگويم حد اعتدال را رعايت كنم ...در جواب اين سوال مطالبي را در اثر سرچ پيدا كردم كه من هم با اين مطالب موافق هستم ...
    به گزارش خبرنگار سرويس "فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، شبهه نوشت؛ امروزه فرياد "وا فيلترا - وا سانسورا " كه توسط بلندگوهاي خارجي پخش و توسط برخي از رسانه‌ها يا شايع‌پراكنان داخلي منتشر مي شود، در گوشه و كنار شنيده مي‌شود! چنان چه گويي در همه جاي دنيا آزادي (دمكراسي به معناي غربي) وجود دارد، به جز ايران!
    ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه به نام علم، دمكراسي، ارتباطات ... و در نهايت نظم نوين و صلح جهاني، جايزه‌ي نوبل صلح‌اش را به جنگ‌افروزي چون اوباما مي‌دهند - در ميان هفت ميليارد انسان و ميليون‌ها متفكر در كشورهاي متفاوت، زهرا رهنورد را به عنوان متفكر جهان در سال 2009 انتخاب مي‌كنند و نام بورسيه تحصيلي در يك دانشگاه فرانسوي را "ندا آقا سلطان " مي‌گذارند(؟!)
    ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه سازمان‌هاي جاسوسي آن مانند "سيا "، "آنتلي جنت سرويس " و "موساد "، مراجع تقليد و فقهاي شيعه را رده بندي مي‌كنند و نتيجه مي‌گيرند كه "صانعي " خوب است و بقيه مراجع خطرناك‌اند! و ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه براي اشغال افغانستان 11 سپتامبر به راه مي‌اندازند و براي اشغال عراق اذهان عمومي را با تهديد كذب مي‌ترسانند و براي نسل كشي مسلمانان، پرچم مبارزه با تروريسم بلند مي‌كنند!
    ما در جهاني زندگي مي‌كنيم كه در كشوري "چون فرانسه " كه معروف به مهد تمدن است و اكثريت قريب به اتفاق ملتش مسلمان نيستند، حتي تاب تحمل روسري يك دختر دبيرستاني يا دانشجو را ندارند و براي اخراج آنها و چند صد نفر كارمند در ميان هفتاد ميليون نفر جمعيت، قانون منع حجاب وضع مي‌كنند و اصلاً نگران نيستند كه اين يك ديكتاتوري است و مردم خودشان شعور دارند كه تشخيص دهند يا نه؟! لذا امروزه سخن از غرب و دمكراسي به معناي غربي، واقعاً جايگاهي جز براي استهزاء و خنده ندارد.
    بر كسي پوشيده نيست كه تكنولوژي اينترنت و شبكه‌هاي ماهواره‌اي ارمغان علمي غرب است و تكنولوژي فيلتر نيز از همان غرب آمده است و مخصوص نظام جمهوري اسلامي ايران طراحي نشده است. لذا معلوم مي‌شود كه مصرف ممالك مدعي دمكراسي در فيلتر كردن سايت‌ها و شبكه‌هاي ماهواره‌اي به مراتب بيش از ايران است و به هنگام فيلتر كردن نيز هيچ توجهي به معناي دمكراسي يا شعور مردم ندارند!
    امروزه در آمريكا و اغلب كشورهاي قدرتمند اروپايي، نه تنها اخبار به صورت سانسور شده و هدفمند منتشر مي‌گردد و نيز بسياري از سايت‌هاي خبري و يا علمي و بسياري از شبكه‌هاي راديويي و تلويزيوني و ... فيلتر مي‌شوند، بلكه حتي با كد گزاري كلمات مورد نظر، تمامي ايميل‌ها و حتي گفتگوهاي تلفني (به هر زباني) ره‌گيري مي‌شود و در صورت لزوم به بازداشت و حبس طولاني مدت بدون محاكمه همراه با شكنجه (با مجوز دولت و دادگاه‌هاي آمريكا) مي‌انجامد. تازه اگر منجر به ترور از نوع انفجار و يا تصادف با خودرو (روش متداول در آمريكا) نيانجامد! چه شد نوبت به ايران در دفاع از تهاجمات كه مي‌رسد، به ياد دمكراسي و شعور مردم مي‌افتند؟!
    بديهي است كه معناي "جنگ نرم " با حملات سايبري همين است. دشمن از همه‌ي امكانات خود براي حمله استفاده مي‌كند و طرف مقابل نيز همه‌ي امكانات را خود براي دفاع به كار مي‌بندد.
    حال چه شده است كه انتظار دارند ايران عرصه را براي هجوم دشمن باز بگذارد تا هر طور كه مي‌خواهند توطئه كنند و نامش را بگذارند دمكراسي يا احترام به شعور مردم(؟!) آيا چنين رفتاري كه فقط خوشايند دشمنان است، احترام به دمكراسي است يا نوعي "بلاهت سياسي و امنيتي "؟!